Hoe kan ik mijn locatie veranderen?

De app past uw locatie aan op basis van de geografische gegevens die u met de app deelt wanneer u uw locatieservices inschakelt. 🗺️

Taimi stelt uw locatie in op de stad of plaats die het dichtst bij u ligt en past deze automatisch aan wanneer u uw fysieke locatie wijzigt.

Als uw locatie niet correct wordt weergegeven, controleer dan de volgende telefooninstellingen:

- Android - Instellingen > Apps > Taimi > Machtigingen > Locatie > Toestaan.

- iOS - Privacy > Locatiediensten > Taimi > 'Volgende keer vragen' of 'Tijdens gebruik van de App'.

Als u meer hulp nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen via [email protected] of via de in-app Live Support Chat. Wij zijn 24/7 beschikbaar. 💖