Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Als u uw wachtwoord wilt wijzigen, volg dan deze instructies:

- Open Taimi;

- Ga naar je profiel (icoontje in de rechterbovenhoek);

- Klik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek;

- Selecteer "Instellingen";

- Scroll naar beneden naar het gedeelte "Account";

- Kies "Accountwachtwoord wijzigen";

- Voer uw oude en nieuwe wachtwoord in, en tik op "Wachtwoord wijzigen".

Resultaat: Uw wachtwoord is gewijzigd!

Note: Een wachtwoord is alleen vereist voor accounts die zijn geregistreerd met een e-mailadres. Als u zich oorspronkelijk hebt geregistreerd met Facebook, Snapchat, Apple ID, Google, of uw telefoonnummer, is deze optie niet beschikbaar voor u, omdat er geen wachtwoorden nodig zijn om in te loggen.