Hoe kan ik mijn locatie wijzigen?

De app past je locatie aan op basis van geografische gegevens die je deelt wanneer je je locatieservices inschakelt.

Taimi stelt je locatie in op de stad of het dorp het dichtst bij je en past deze automatisch aan wanneer je van fysieke locatie verandert.

Als je locatie verkeerd wordt weergegeven, controleer dan de volgende telefooninstellingen:

Android - Instellingen > Apps > Taimi > Machtigingen > Locatie > Toestaan.

iOS - Privacy > Locatieservices > Taimi > 'Volgende keer vragen' of 'Tijdens gebruik van de app'.

Als je verdere hulp nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op viasupport@taimi.comof via de in-app Live Support Chat.
We zijn 24/7 beschikbaar!