Hoe maak ik een onbedoelde skip of like ongedaan (gebruik een rollback)?

Als u uw skip of like op een profiel in Discovery wilt omkeren, klik dan op de dubbele-pijlknop ◀️ in de rechterbovenhoek van het scherm. Het zou de derde knop moeten zijn.

Rollbacks zijn alleen beschikbaar voor Taimi Premium gebruikers of gebruikers met een gratis proefperiode.

Houd in gedachten dat het terugdraaien van een like of een skip (met behulp van een rollback) slechts gedurende een beperkte tijd mogelijk is, en dat het sluiten van de app of interactie met meer profielen op Discovery alle eerder gemaakte skips of likes onomkeerbaar zal maken.