Hoe kan ik een gebruiker verbergen of blokkeren?

Om een account te blokkeren, gaat u naar hun profiel en klikt u op de drie puntjes in de rechterbovenhoek. U kunt er ook voor kiezen om ze te rapporteren.

Wanneer u iemand blokkeert, kunnen zij onmiddellijk geen door u gegenereerde inhoud meer zien, inclusief profielinformatie, berichten, verhalen en streams. Ze kunnen ook geen contact meer met je opnemen.

Om inhoud van een bepaalde gebruiker te verbergen, klik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van hun Digest-post of -verhaal en selecteer "Verberg alles van deze auteur."

Deze actie heeft alleen effect op het Digest-gedeelte. Deze persoon kan nog steeds contact met u opnemen en uw profiel zien.

Om de lijst van mensen die u hebt geblokkeerd of verborgen te beheren, volgt u deze instructies:

- Open Taimi;

- Ga naar uw profiel (pictogram in de rechterbovenhoek);

- Klik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek;

- Selecteer "Instellingen";

- Scroll naar beneden naar het gedeelte "Account";

- Selecteer "Geblokkeerde/Verboden lijst"."