Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Als u uw wachtwoord bent vergeten, doe dan het volgende:

- Open Taimi;

- Tik op de knop "Aanmelden" in de rechterbovenhoek;

- Tik op "Wachtwoord vergeten?";

- Voer uw e-mail in en tik op "Verzenden";

- Wij sturen u een herstel-e-mail (als u de e-mail niet kunt vinden, controleer dan uw Spam- of Junk-map);

- Volg de instructies in de herstel-e-mail om uw wachtwoord opnieuw in te stellen;

- Log in met uw nieuwe wachtwoord.

Note: Een wachtwoord is alleen vereist voor accounts die zijn geregistreerd met een e-mailadres. Als u zich oorspronkelijk hebt geregistreerd met Facebook, Snapchat, Apple ID, Google, of uw telefoonnummer, is deze optie niet beschikbaar voor u, omdat er geen wachtwoorden nodig zijn om in te loggen.