Hoe log ik in?

Inloggen op een bestaande account hangt af van hoe u uw account oorspronkelijk hebt geregistreerd.

- Als u uw account heeft aangemaakt met Facebook, Snapchat, Apple ID, Google of uw telefoonnummer, tikt u gewoon op de corresponderende optie om weer in te loggen.

- Als u uw account hebt aangemaakt met een e-mailadres, tikt u op "Aanmelden" in de rechterbovenhoek van het scherm en voert u uw e-mailadres en wachtwoord in om weer in te loggen.