Hoe maak ik een Taimi account aan?

Om de Taimi app van Google Play te installeren, klik hier.

Als u een Android-telefoon gebruikt, is dit de optie die u moet kiezen.

Om de Taimi app te installeren vanuit de App Store, klik hier.

Als u een iPhone of iPad gebruikt, is dit de optie die u moet kiezen.

Na succesvolle installatie van de app en het openen ervan, kunt u de registratieoptie kiezen die het beste bij u past:

- Facebook (hierdoor kan de app niet op uw tijdlijn posten);

- Snapchat;

- Telefoonnummer;

- Google (als u een Android-gebruiker bent);

- Apple ID (als u een iOS-gebruiker bent);

- E-mail (alleen beschikbaar op geselecteerde locaties).

De enige registratiemethode waarvoor een wachtwoord nodig is, is e-mail. Als u uw account registreert via een andere methode, zijn geen wachtwoorden vereist.